torsdag 20 oktober 2011

Att vara ledare? Inte utan förändring

Två makalöst inspirerade dagar är slut och första delen av ledarskapskursen är över. Otroligt givande och inspirerande. Körde till jobbet efter mötet med bildningsnämnden och möttes av ett skrivbord i fullständig kaos. Arbetsordrar och post-itlappar överallt. Kände först en uppgivenhet men när jag suttit en stund och försökt sortera i röran kände jag plötsligt att det här reder jag ut imorgon bitti och sen ska jag efter bästa förmåga försöka leda och fördela efter alla konstens regler. Precis som vi lärt oss i dagarna två.
Känns som en stor fet spark i baken som under insiktsfasen gör lite ont men om man biter ihop och rensar upp släpper smärtan och "aporna" avlägsnar sig från axlarna. Har givit mig f..n på att bli en bra ledare och nå mitt livs mål att få leda ett företag i min egen anda.
Hörde ett kanoncitat under kursen som lyder: "Det är inte de rika ej heller de mest intelligenta som kommer att överleva. Det är de som klarar förändringar bäst." Känner att nu är det dags för förändring och att jag fått en ny start för att nå mitt livs mål.

Se glá ut // H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar