torsdag 10 november 2011

Temeraturen är hög uti kroppen

Inne på tredje dagen under täcket och känner äntligen en liten bättring. Gillar inte feber. Och inte halsont heller för den delen. Surfar okontrollerat på den vida världswebben och har funderat på allt från å köpa en mössa på Tradera till att bli paying-crew i Medelhavet. Eller jag kanske skulle skriva en bok? Jag menar kan Zlatan så borde jag kunna. Klurar vidare på titel och innehåll.....
Skulle ha varit i Kalmar idag och tagit vävnadsprov på den kvarvarande och förhoppningsvis (inget annat tyder på det) friska kulan. Blev uppskjutet till den 24 pga av febern. Fattar fortfarande inte varför inte det togs i samband med operationen.
Hoppas bli kvitt förkylningen till helgen då EIS Jul Kul Cup går igång i helgerna 3. Annie först ut på Lördag sen följer Julia efter de andra 2 helgerna. Då ska tummar hållas händer klappas fötter stampas och halsar skrikas hesa (jag har lite försprång på det sistnämnda) för att de ska ta sig och sina lag så långt som möjligt i turneringen. Visserligen spelas slutspelen sent på kvällarna så det blir långa dagar men vad gör väl det.

Nu blir det hett te och raggsockar.

Se glá ut // H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar