torsdag 19 maj 2011

Det var en elak jävel

Senaste veckans farhågor och känslan av att inte ta ut segern i förskott blev idag verklighet. Efter två liter kontrastdricka och magnetröntgen var det dags att träffa operationsläkaren. Han meddelade att tumören som opererades bort för fem veckor sedan nu kunde kallas cancer och att den var 35x25mm stor och elakartad.
Provsvaren som togs två veckor efter operationen och dagens magnetröntgen visade dock att det onda är borta och att faran ska vara över. Jag kommer hädanefter att tillhöra Regionsjukhuset i Linköping och ska få en remiss dit för vidare utredning och uppföljning. Om specialisterna där anser att jag bör behandlas i förebyggande syfte så brukar det räcka med en cellgiftsbehandling och då som ren försiktighetsåtgärd.
Allt låter väldigt positivt och jag hade inget att oroa mig för enligt expertisen men släppa det helt kunde och kan nog ta ett tag. (Känns det som i alla fall)
I det övriga livet känns det som att vi tar rediga älgakliv framåt och att framtiden ligger för oss. Vartåt planerna lutar får jag nog anledning att återkomma till framöver.
Imorgon blir det farsa på stan och gul jacka på. Kvällen innan "Strippen" brukar bjuda på förutom gummirök och däckaskri en hel del omkringdrivande ungdomar och tyvärr också en del överförfriskade sådana.
Kopplar av med dagens negativt positiva svar med en Blended och tidig sänggång. Nu vet jag vad det är och hoppas sömnen kommer åter.

SIST MEN INTE MINST!!!
NONCHALERA ALDRIG HÅRDA KNÖLAR!!! OAVSETT PLACERING!!!

Se glá ut // H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar