söndag 16 januari 2011

Har ångrat mig igen

Hade en mycket angenäm eftermiddag i sporthallen igår då EIS F96 tog sig vidare i futsal-SM genom en förkrossande seger mot Vetlanda med 18-1 och sedan en spännande drabbning mot Vimmerby där segersiffrorna till slut blev 3-2 i EIS favör.
Nu har jag precis kommit hem efter en snabbvisit i Karlskrona där jag var och kollade till båten. Presenningen hade klarat sig förhållandevis väl efter snöfall och stormvindar. Längtar till våren då vi kan börja rusta inför seglings-säsongen, för det blir segling i år igen. Hade funderingar på att byta båt inför sommaren och gå från vind-drivning till diesel-drivning men förstod på blickarna och kommentarerna från barn och särbo att mina ideér inte delades. Kan vara lika bra det för vi vet ju vad hon går för S/Y Juliannie af Carlskrona.
Nu blir det istället till att sätta sig ner med papper och penna och skriva en lista på vad som ska åtgärdas och införskaffas. Missar tyvärr båtmässan i Göteborg i Februari men det finns en möjlighet att besöka den i Stockholm i Mars. Inte lika hemtrevlig som Göteborg men man får så mycket inspiration och tips på dessa mässor så man vill gärna besöka minst en per år.
Nu ska städa undan julsakerna och ikväll är det möte med nattvandrarna (farsor & morsor på stan).

Se glá ut // H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar