tisdag 18 januari 2011

Tunga beslut

Morgonens möten avlöpte enligt dagordning och en hel del viktiga beslut klubbades. Börjar komma in i rollen som styrelseordförande men jag har inte fått en riktig klubba än.
Morgondagen kommer gå i lärandets tecken och ska göra oss till säkra vattenmontörer. Hoppas det inte blir en alltför blöt tillställning.

Önskelistan till båten växer i alltför snabbt tempo. Kommer ihåg hur mitt båtliv började i pappas katamaran med jakt på öde mysiga vikar och det ständiga problemet att få tag på frusna isklampar till kylväskan. När den första egna båten skulle köpas var el ombord ett krav och besöken i gästhamnarna blev fler och fler. Nu var det plötsligt tvunget att ha en elstolpe på bryggan för att ladda batteriet. Samma sak är det med nuvarande båt där det är ännu mer prylar som kräver fulladdade batterier. De ödsliga naturhamnarna är något jag verkligen saknar så därför innehåller önskelistan mycket som ska minska behovet av stolparna på bryggan.

I SM-kvalet i futsal för äldsta dotterns lag går kampen vidare nästa helg i Falkenberg. Hoppas på eftermiddagsmatcher. Blir det avancemang från detta går de vidare till Göteborg sista helgen i Februari. Bara att hålla tummarna.

Nu intar jag soffläge och inväntar handbollen.

Se glá ut // H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar