tisdag 22 mars 2011

Överskattat glas

Söndagen bjöd på sovmorgon och strålande solsken. För första gången i år kändes det riktigt skönt i det fina vädret att beskåda en fotbollsmatch på konstgräsplanen. EIS dam-B besegrade Växjö FF i en träningsmatch med 7-1. Efter matchen serverades det Söndagsmiddag på 21C. Sen var det slutmys med ungarna innan de skulle hem till sin mor igen och den plågsamma tystnaden var åter här.
Måndagen innehöll inga större överraskningar. Idag har jag varit på seminarium om energieffektivisering. Jobbigt att sitta still en hel dag men intressant. Ett ämne som vi alla måste tänka på i framtiden.
Såg i tidningen att Orrefors Glasbruk och Nybro kommun skulle inleda ett samarbete vid bruket som ska locka turister och skapa jobb. Hur mycket folk lockar dessa glasbruk? Och under hur lång tid? Bra i alla fall att våra bortskänkta skattepengar till Nybro kommer till användning. Speciellt i en sådan attraktiv bransch som glasbruk verkar vara.
Imorgon blir det föräldramöte om sommarens Gothia Cup och sen står "Hur många lingon finns det i världen" på programmet.

Se glá ut // H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar