lördag 19 februari 2011

I dagens tidning står det

Vaken tidigt. Var nyfiken på om det stod nåt i tidningen om skrivelsen vi lämnade in till kommunen igår. En halv sida på Emmabodasidan tog upp ärendet så nu är det ute till allmänheten om hur projekt Boda skötts hittills. Det står just nu inget på nätupplagan (barometern.se) men jag hoppas det kommer in under dagen. Jag ser verkligen fram emot en ev debatt om detta och hoppas det väcker opinion bland läsarna.
Det som tas upp i brevet är hur upphandlingen av installationsjobben i Boda Glasbruk som ska byggas om till glasmuseum har gått till. Vi är fyra installationsföretag på orten som inte ens har fått frågan om vi har kompetens eller kapacitet för att klara av detta jobb och det tycker vi är kränkande och  nedvärderande. Vi ställer oss också frågande till hur mycket dyrare projektet blir eftersom det företag som fått jobbet inte har haft någon konkurrens. Vi har hört siffror som får en att nästan ramla baklänges. Hoppas även dessa kommer ut till allmänheten.
Det ska bli mycket intressant att följa utvecklingen i detta och förmodligen är det inte sista gången jag tar upp det i detta forum.
Nu blir det sovmorgon med leende på läpparna.

Se glá ut // H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar