måndag 28 februari 2011

Klättorps Catering

Vart tog helgen vägen? Fortfarande sjukdomar på jobbet som försvårar planeringen. Aggressiva bacilusker härjar inom arbetsstyrkan. Nu är vi bara två som inte ramlat dit än, peppar peppar.
Veckan bjuder på föräldramöte ikväll, lugnt imorgon, stormöte om Boda på politikernivå på onsdag, kurs i Kristianstad torsdag och halva fredagen, årsmöte med (M) på fredag kväll, loppis på lördag förmiddag, kalas i simhallen lördag kväll och nattvandrarnas årsmöte på söndag kväll. Dessförutom kommer lillebror hem från hufvudstaden i helgen och barnen ska va hos mig. Livat i luckan med andra ord.Får nog flirta med Klättorps Catering (mamma) angående matleveranser för jag vet inte riktigt hur jag ska kunna klämma in matlagning i schemat. Måste fixa hundvakt till torsdag och fredag också.
Debatten om Boda har legat lite nere idag. Inga nya inlägg i debatten. Förmodligen tar det fart på onsdag då budget och kalkyler ska presenteras i politikergruppen. Ska bli ordentligt intressant att se dessa. Får nog anledning att återkomma till det framöver.
Lika bra å krypa kull å ladda batterierna. Nu kör vi! Ända in i kaklet.

Se glá ut // H

Ps
På söndag morgon blir det traditionell Vasaloppsfrukost. Sa förra året att jag skulle stå på startlinjen detta året men skjuter på det till nästa. Då ska det fjärde loppet köras. Ta mej f....n!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar