lördag 26 februari 2011

Ren å fin

Försök till försvarstal i dagens Barometer från kommunalrådet på orten angående Boda. Pinsamt tunt uttalande och inget nytt. 40 00 turister till Boda är vad som gäller, vilket ska främja hela kommunen. Att dessa 40 000 ska betala 50:- var för att titta på glasskatten verkar för mig ganska otroligt. Det är i alla fall vad som krävs för att driften ska gå ihop sig på ett år. 800 fullastade 50-mannabussar om året. Var ska dom parkera. För i de 34 000 000:- som projektet är uppe i finns inte utemiljön inräknad och den blir inte billig eftersom ingen vet vad som döljer sig i backen runt denna fantastiska hytta. Markprover är visserligen tagna men vad dessa visar har ingen en aning om eftersom det inte har presenterats.
Annars har dagen innehållit invändig städning och utvändig tvätt av bilen. Denna lilla franska skapelse som förhoppningsvis inom en inte alltför lång framtid ska finna en ny vårdare.
Kvällen bjöd på melodifestival och ett par uttalande som inte föll sällskapet i smak. Därför blir det fortsatt ensamt firande av lördagskvällen.

Se glá ut // H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar